Hippro

Deze pagina geeft u informatie over het afvallen met Hippro onder begeleiding van mij, diëtist in Amstelveen.

De reden dat ik ervoor heb gekozen om begeleiding bij Hippro aan te bieden, is dat sommige mensen met normale voeding erg langzaam of soms zelfs niet (meer) afvallen. Anderen willen of moeten zoveel kilo afvallen, dat het bereiken van een gezond gewicht, lang duurt. Hierdoor kan de motivatie om door te zetten, afnemen, waardoor mensen dreigen af te haken. Voor deze mensen kan het Hippro dieet helpen.

Wat is Hippro?

Met het eiwitdieet van Hippro kunt u snel en makkelijk afvallen (5 tot 10 kilo in de maand). U gebruikt maaltijden en tussendoortjes van Hippro. Klik hier om direct naar de site van Hippro te gaan. Veel mensen beoordelen de producten van Hippro als erg lekker en makkelijk te bereiden. De kosten zijn iets hoger dan het gebruik van gewone voeding en soms is het dieet wat lastiger inpasbaar bij sociale evenementen. Er is echter veel keuze en men kan met het vervangen van enkele basisproducten ( zoals speciaal brood, pasta, aardappelpuree e.d) verder gewoon mee-eten met het gezin. En het belangrijkste van dit dieet: het gewichtsverlies mag er zijn! In een aantal weken of maanden tijd kunt u op uw streefgewicht zijn.

Het Hippro dieet is een eiwitdieet. In de periode dat u het dieet volgt, valt u snel af. Na deze periode begint het eigenlijk pas, want dan is het belangrijk om u een gezond eetpatroon eigen te maken, zodat u voorgoed op uw gezonde streefgewicht blijft. Ook bij het eigen maken van een gezond voedingspatroon geef ik graag advies en begeleiding. Tevens ontvangt u onder mijn begeleiding korting op de Hippro producten.

Begeleiding

Om te zorgen dat u optimaal gewichtsverlies bereikt, maar vooral ook behoudt, is het belangrijk om zowel tijdens, maar vooral ook na het volgen van het Hippro dieet begeleid te worden door een diëtist. Het is bewezen dat mensen die het Hippro dieet volgen onder begeleiding van een diëtist betere resultaten hebben. Voor sommige mensen is het uit gezondheidsoverweging niet verstandig een eiwit-dieet te gebruiken. Raadpleeg voordat u ermee start eerst een professional, zoals een diëtist.

Hebt u interesse in Hippro?

Neemt u dan contact met mij op. Alleen als u onder begeleiding van een diëtist bent, ontvangt u korting op de Hippro producten en heeft u meer kans uw streefgewicht ook echt te behouden! U kunt ook kijken op de site van Hippro. Hier treft u veel aanvullende informatie en kunt u de producten bestellen. Betaling geschiedt met iDEAL.


Comments are closed.