Zalmlasagne met spinazie

Benodigdheden:

1 zakje hippro-blinis zalm, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook (uitgeperst), 1 blikje tomatenblokjes of 3 ontvelde tomaten (in blokjes gesneden), 200 g verse spinazie, Zwitserse strooikaas.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de blinis zalm aan met water. Verwam 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin 3 flinterdunne blinis. Verhit de overige olijfolie in een grote koekenpan. Voeg telkens een handje spinazie toe, tot deze geslonken is. Laat het vocht indampen. Voeg de knoflook toe en bak deze mee. Schep wat tomatenblokjes in de ovenschaal. Schep hier vervolgens wat spinazie overheen. Leg er één blinis zalm op. Schep daarna weer wat tomatenblokjes en spinazie in de schaal en herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laag tomaten. Strooi hier Zwitserse strooikaas overheen. Bak de zalmlasagne in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin.

Bron: Hippro

Bookmark the permalink.

Comments are closed.