Puntpaprika met chili, tomaat en olijf

Benodigdheden:

1 zakje hippro-chili, 1 zoete puntpaprika, 2 tomaten, 2 eetlepels olijven zonder pit (in plakjes), 1 rode ui (in halve ringen), 1 eetlepel peterselie (fijn gesneden), zout en peper.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de tomaten aan een kant kruislings in. Dompel ze 20 seconden onder in kokend water. Haal ze daarna uit het water en laat ze afkoelen. Pel het vel er af en snijd te parten en verwijder de zaadlijsten. Meng de tomaten, olijven en ui door elkaar en breng het op smaak met zout en peper. Bereid de chili volgens de bereidingswijze (op pag. 35 van de handleiding). Meng de chili door het tomatenmengsel. Halveer de puntpaprika in de lengte en laat de groene steelaanzet zitten. Verwijder de zaadlijsten en vul de paprika met de chili-tomatenmengsel. Leg ze in een ovenschaal en bak ze 25 minuten in de oven. Serveertip: Lekker met een komkommersalade.

Bron: Hippro

Bookmark the permalink.

Comments are closed.