Italiaans tomatenstamppotje

Benodigdheden:

1 zakje Hippro aardappelpuree, 150 g rijpe tomaten, in stukjes gesneden 1 handje verse basilicum, fijngesneden 1 kleine ui, gesnipperd 1 teentje knoflook scheutje olijfolie Zout en peper.

Bereidingswijze:

Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui zachtjes. Voeg halverwege de uitgeperste knoflookteen toe. Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaadjes, hak de rest van de tomaat in stukjes. Vul een kom met 100 ml water, de inhoud van het zakje toevoegen, klop met een garde tot een homogene vloeistof en opwarmen gedurende 2 minuten in de magnetron op 600 watt. Schep de tomaatblokjes, basilicum en ui mengel door de puree heen. Breng het gerecht op smaak met wat versgemalen zout en peper. Serveertip: Lekker met een Italiaanse salade.

Bron: Hippro

Bookmark the permalink.

Comments are closed.