Andijvie met rode peper en taugé en puree

Benodigdheden:

1 zakje hippro-aardappelpuree, ½ struik andijvie (in grove stukken gesneden), ½ rode peper, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel sojasaus, 1 klein bakje taugé.

Bereidingswijze:

Bereid de aardappelpuree volgende de bereidingswijze (op pag. 25 van de handleiding). Snijd het puntje van de peper. Halveer de peper en verwijder vervolgens de zaadlijsten. Snijd een halve peper in dunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de peper 1 minuut. Voeg daarna in delen de andijvie toe en wacht daarbij steeds tot een deel een beetje geslonken is. Roerbak de andijvie in ongeveer 3 minuten beetgaar. Breng de andijvie op smaak met sojasaus, zout en peper en schep op het laatste moment de taugé er door. Serveer de andijvie met de aardappelpuree. Serveertip: Andijvie is rauw ook lekker als salade.

Bron: Hippro

Bookmark the permalink.

Comments are closed.