Verhoogde sportprestatie voor mannen

21 oktober 2011

Nestlé komt met een nieuw concept voor hun productlijn PowerBar, genaamd Training, Nutrition and Sports. Het is bedoeld om de prestatie van sporters in de sportschool te optimaliseren.

Het nieuwe voedings- en trainingsconcept van het merk PowerBar van Nestlé heeft als doel de sportprestatie die mannen in de sportschool leveren te optimaliseren zonder dat de sportduur verlengd hoeft te worden. Dit gebeurt met behulp van training, voeding en sportvoeding.

Trainingsschema
Het programma richt zich niet op topsporters of bodybuilders, maar is ontwikkeld voor ‘normaal actieve’ mannen die een strak en goed gevormd lijf willen. Het berekent een trainingsschema en een sportvoedingsschema waarbij een speciaal ontwikkelde PowerBar shake is opgenomen. Daarnaast biedt het ook een algemeen voedingsadvies.

Sportvoeding shakes
Nestlé ontwierp Training, Nutrition and Sports (TNS)  in combinatie met een nieuwe reeks PowerBar shakes in poedervorm. Deze is in de smaken chocolade en vanille te verkrijgen in verschillende landen in Europa, waaronder Nederland. Het doel van Nestlé is om het in heel Europa verkrijgbaar te maken.

Efficiënt trainen
TNS is door professionele atleten, deskundige trainers en wetenschappers ontwikkeld. Zij baseerden het concept  op een wetenschappelijk bewezen gestroomlijnd trainingsconcept. Gestroomlijnde training is wanneer niet alleen de oefening, maar ook het aantal herhalingen gevarieerd is

In Duitsland is vanwege de populariteit van PowerBar een versie voor vrouwen gelanceerd met de naam Power shaping.

Bron: VoedingNu

Bookmark the permalink.

Comments are closed.