Begeleid 5-10 kilo per maand afvallen met het Hippro eiwitdieet!

30 oktober 2011

Hoort u ook steeds meer succesverhalen van mensen die afvallen met een eiwitdieet? Het blijvende succes van van afvallen op deze manier, staat of valt bij het eetpatroon na het bereiken van je streefgewicht. Daarom is de juiste begeleiding tijdens, maar vooral ook na het dieet, erg belangrijk.

Deze pagina geeft u informatie over het afvallen met Hippro-dieetproducten in mijn praktijk.

Normale voeding
Als diëtist streef ik er in eerste instantie naar om mijn cliënten met gebruik van “normale”, gezonde voeding te helpen afvallen.

Er zijn echter mensen die met normale voeding erg langzaam of soms zelfs niet (meer) afvallen of mensen die zoveel kilo moeten afvallen, dat het bereiken van een gezond gewicht, lang duurt. Hierdoor kan de motivatie om door te zetten, afnemen. Voor deze mensen kan het Hippro dieet helpen.

Hippro
Met Hippro kunt u snel en makkelijk afvallen (5 tot 10 kilo in de maand). De kosten zijn iets hoger dan het gebruik van gewone voeding. Omdat er voor een periode alleen de producten van Hippro worden gebruikt, is het sociaal gezien iets lastiger inpasbaar dan gewoon eten. Er is echter veel keuze in Hippro-producten en men kan met het vervangen van enkele basisproducten ( zoals speciaal brood, pasta, aardappelpuree e.d) vaak verder toch gewoon mee-eten met het gezin. Er zijn ook allerlei tussendoortjes verkrijgbaar.

Het Hippro dieet is een eiwitdieet. In de periode dat u het dieet volgt, valt u snel af. Na deze periode begint het eigenlijk pas, want dan is het belangrijk om u een gezond eetpatroon eigen te maken, zodat u voorgoed op uw gezonde streefgewicht blijft.

Begeleiding
Om te zorgen dat u optimaal gewichtsverlies bereikt, maar vooral ook behoudt, is het belangrijk om zowel tijdens, maar vooral ook na het volgen van het Hippro dieet begeleid te worden door een diëtist. Voor sommige mensen is het uit gezondheidsoverweging niet verstandig een eiwit-dieet te gebruiken. Raadpleeg voordat u ermee start eerst een professional, zoals een diëtist.

Hebt u interesse in Hippro?
Neemt u dan contact met mij op. Alleen als u onder begeleiding van een diëtist bent, ontvangt u korting op de Hippro producten en heeft u meer kans uw streefgewicht ook echt te behouden! U kunt ook kijken op de site van Hippro. Hier treft u veel aanvullende informatie en kunt u de producten bestellen. Betaling geschiedt met iDEAL.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.